tirsdag den 28. august 2012

First day of high school

Skole igen ... bare det at skulle sætte alarmen til 5.30, fordi jeg skulle nå skolebussen der kom kl.6.41 og bare det med at selve skolen (eller timen) starter kl 7.15! Og jeg er virkelig ikke et morgen menneske .. Men jeg vågnede op i morges faktisk en halv time før jeg ellers skulle (her i texas vågner jeg på de mærkeligste tidspunkter) Jeg var egentlig overhovedet ikke nervøs for at skulle starte i skole, jeg var lidt spændt på hvordan det ville være, men jeg må ærligt indrømme, at alt det med at starte i skole, havde jeg egntlig slet ikke tænkt så meget over, jeg tog det bare lidt som det kom.. nå men jeg var den første oppe, da de andres skole først starter kl.8.

Lige da jeg steg ud af skolebussen mødte jeg Casie og Rose, hvilket jeg er rigtig glad for, for de hjalp mig med at finde ud af hvilken homeroom jeg havde! Man skulle hen til nogle tavler og se hvilket floor og room det var .. min var class 3200. I min homeroom class var det ikke nogen jeg kendte, men jeg snakkede en del med to af drengene (kan ikke huske deres navne.. er så dårlig til det med navne) og så med en pige som hedder Kasie (hendes navn kan jeg huske da vi har 3 klasser sammen) Dem skal jeg også have homeroom med i morgen! (Homeroom er en klasse om morgen, det er ikke altid man har den, men man laver ikke rigtig noget... vi sad bare og snakkede og læreren spilleder musik) 

Efter homeroom havde jeg Us history (som jeg også havde med Kori), så Small animal management (en rigtig hyggeklasse, hvor vi intet laver) så English (som jeg også havde med Kori, og så en udvekslingsstudent fra Norge) så har jeg Economics (også sammen med hende fra norge, hun hedder Martine) så havde jeg Nutrition & Wellness (sammen med en anden udvekslingsstudent fra Switzerland, Pia.. faktisk Matines hostsister.) Jeg har Lunch sammen med Pia, vi har desværre Lunch C.. Hvilket er den sidste lunch.. så man når at blive godt sulten! Og så er maden virkelig ulækker... De havde Pizza og salat og noget frugt.. Jeg tog salaten og nogle vindruer... Og salaten var virkelig klam, så jeg spiste kun vindruerne. Så jeg tager fremover min egen mad med. Efter Lunch havde jeg Soccer (hvilket er fodbold) I dag var det mest bare hygge og snakke.. fordi alle skal have deres papirer udfyldt osv. før vi går igang.. og så i min 7th p. havde jeg Art, hvor den eneste jeg kendte var Justin fra min Nutrition & Wellness class, jeg synes at art var den kedeligste, for halvdelen af klassen bestod af Freshmens -.- (hvilket er den mindste klasse på skolen, der er Freshmen, Sophmore, Junior og Senior) 
Da min 7th p. var færdig skulle jeg rigtig havet mødtes med Pia og Martine, fordi vi alle skulle havet lavet vores Student ID, men jeg snakkede så med en pige (kan ikke huske hendes navn) og hun sagde at jeg skulle skynde mig ud til min bus, og at jeg ikke kunne nå at få lavet mit ID, for ellers ville bussen køre.. og oh god! Der er omkring 50 busser, så det var ikke til at finde ud af! Men hende pigen var sød og gik med mig hen til min bus! Alle er rigtig venlige og søde og folk kommer rigtig meget og snakker med en, både pigerne og drengene .. 

Da jeg kom hjem, tog jeg Amy og gik Alina i møde, da hun selv skal gå hjem fra skole.. Så lidt efter kom Anke og Yannik også hjem... Efter vi havde spist aftensmad tog vi ud og cyklede en halv times tid, da vi kom hjem skiftede jeg til mit løbetøj og smuttede selv ud en halv time og løb.. 

Nogle af busserne på skolen

Huset 

Yannik på sin cykel

Mit skema


-Jessica
2 kommentarer:

Stine sagde ...

Det lyder til, at du har det godt over in the US and A:) Jeg var i Seattle i et år fra 2010-2011, og det var en oplevelse jeg slet ikke vil være foruden! Hav det godt:)

Jessica sagde ...

Seattle lyder også fedt! Tak skal du have ;-)