søndag den 4. november 2012

Allerede november :-O

Så er det allerede november ... Om små to uger er det thanksgiving break.. det er den største holliday her.. I onsdags havde vi Halloween, det var noget af en oplevelse! Var med min hostfamiliy ude og trick og treate (eller jeg var ikke klædt ud, men gik med dem rundt) Vi var bla. i en haunted garage .. Og jeg er ikke specielt glad for klovne, og der var så to mand med de klammeste klovnemasker på, og de opdagede hurtigt at jeg blev bange, så derfor gik de self. kun efter mig.. Det er godt nok sket meget her de sidste par uger! Har hele tiden noget at lave... Vi har været på pumpkin patch, for at finde græskar, vi har lavet græskar, pyntet huset og diverse halloween ting!

 Så var der Oktober festen.. hvilket faktisk var rigtig sjovt... det var en tysk fest for omkring 100 mennesker som en fra tyskskolen holdt.. Jeg brugte hele aften med Sydney (som er senior i HS) og med Christoffer (som er Freshmen i college) og Danny (Junior i HS) og Earn (Junior i HS). Der var da godt nok nogle der fik en tand for meget af drikke må jeg sige, jeg blev overtalt af en af militær mændene at jeg skulle købe diverse guns og alt mulig og han ville giver mig det bedste tilbud, og en væltede rundt, han kunne slet ikke styre ben eller arme. 

Og nå ja, så er jeg også begyndt i "Die Deutsche Samstagsschule Houston" hvor det rigtig ikke var meningen jeg skulle tage diplomet i tysk, men lederen sagde at hun åbenbart synes at jeg var rigtig god til tysk, så hun synes at jeg skulle tage college tysk diplomet og fordi jeg er udveksling (gæst) ville hun give mig det gratis, normalt koster det over $ 400.. Så det er det jeg gør, dog er det ikke det fedste at skulle op halv 6 lørdag morgen for at skulle i skole, men det går. 

Så i sidste weekend var sarah her igen, vi hyggede, tog i biografen og så taken 2 og lørdag var vi på en græskarfarm og i pearland town center hvor vi som altid, shoppede, spiste sushi og derefter frozen yoghurt.. lørdag aften babysittede vi, da mine hostforældre var til fest, så fik vi lidt penge der ;) og så om søndagen var der Renaissance Festival, det var ret sjovt, og både Sarah og jeg fik lavet en henna tatto der, jeg fik nogle stjerner og et kors og hun fik et portræt billede af sin hund..

I går var jeg sammen med Pia og I dag har vi ikke lavet det store, vi var i German school, til Alinas theatre rehearsal  (som hun skal fremvise i næste uge) og så var vi til aften ude og spise sushi igen.. føler ikke at jeg laver andet end at spise sushi her, får det omkring 3 gange om ugen, jeg klager ikke ;-)

Temperaturen  her er rigtig forvirrende, de fleste dage har vi stadig de 29-32 grader C, men der var et par dage hvor vi kom ned på 20-22 og vi hundefrøs og måtte gå med trøjer og lange bukser, ja det lyder skørt at jeg i november måned siger jeg fryser over 21 grader, men man har bare virkelig vendt sig til den hede!
der er 100 vis af ting jeg har glemt at skive, der sker så meget for tiden... men har masser af billeder fra diverse ting vi har lavet på det seneste.


Renaissance Festival 

Renaissance Festival

Renaissance Festival

Renaissance Festival

Renaissance Festival

Vi Hostbro er i midten, men de to andre børn er dem jeg babysitter om onsdagen

go texans

Erin (hende jeg babysitter) spurgte hvad mit ynglingsdyr var,
og så lavede hun en hund til mig, hun er noget af det sødste

Bria

Halloween

Og igen Bria

Yannik

Hygger mig med mine AP Honors Psychology vocab..

Endnu en pakke fra Danmark

Cindy, jeg går hver dag en time eller mere med hende

Silverlake

Min fundraiser i soccer .. 

Sarah og min Smores på Joe's

Yannik på Pumpkin patchen

Pumpkin patch

Græskar

og igen

Sushi

Frozen yoghurt på swill

Renaissance Festival

Renaissance Festival

Renaissance Festival

Renaissance Festival

..

Yanniks græskar (Texans - det første) Mit græskar (i midten) og alinas til højre

min henna

halloween

Haha, man får 1 chance til at få taget sit skole billede,
man sætter sig på stolen og så siger de smil og så er man færdig..
så ja ikke ligefrem det bedste billede af mig,
jeg ser enormt sur ud, min undskyldning er at klokken var 7 en mandag morgen!

Smokey Jackson på min arm

Sushi med Anke og Alina

I tyskskolen sælger de flødeboller!
Og hver eneste gang min hostmom omtaler dem
 siger hun "flueboller" det lyder noegt så sødt :D


-Jessica

Ingen kommentarer: