fredag den 22. juni 2012

Færdig med skole :-O


Ja.... fra 2 timer siden gik jeg ind til min sidste afgangsprøve... og hold da helt op hvor var jeg nervøs!
Jeg er rigtig tilfreds med mine afgangsprøve, endte med at få 3 12-taller (i dansk, kristendom og engelsk) og så et 10-tal i fysik! Det er dejligt, at jeg nu kan ånde op og sige at jeg har SOMMERFERIE! På onsdag har vi vores translokation, det er virkelig en underlig følelse at skulle sige farvel til alle, men samtidig også virkelig dejligt at vide at man er færdig med folkeskolen!

Flybiletterne til Boston er bestilt og det er seriøst for underligt at have printet af dem i hånden... det er der, det egentlig går op for mig at jeg skal flyve til USA! Jeg skal flyve d. 18 august, om morgnen ved syv-tiden!

Vi har også fået en tid til at tage ind på ambassaden (til visum), det skal vi den 16 juli. Nu kan jeg godt mærke at det hele kommer virkelig tæt på! Og jeg glæder mig super meget!-Jessica

4 kommentarer:

Rebecca sagde ...

Hei!
Jeg skal også til Texas til høsten og bor også ved Houston, gleder meg til å følge året ditt! :)

Jessica sagde ...

Okay Nice! Jeg glæder mig også til at følge med på din blog :-)

Amanda Jakobsen sagde ...

Hej! :)

Jeg rejser også til USA her om en månedstid, hvor jeg skal bo i Oklahoma. Jeg glæder mig til også at følge dit ophold, mens du er i usa :)

- Amanda
Min blog: www.amanda-jakobsen.blogspot.com

Jessica sagde ...

Fedt! Glæder mig også til at følge med i dit ophold, i Oklahoma, det ligger jo lige over Texas :-) Håber du får et godt år!