torsdag den 18. april 2013

Alt ting kommer tæt på! :-O


Kan godt indrømme at jeg er blevet rigtig dårlig til at opdatere herinde! Men det er vel et positivt tegn at jeg er bussy hele tiden! Men jeg er for de sidste (nu kun to måneder) flyttet hen til min bedste veninde Teresa og hendes familie. Det er nok den aller bedste beslutning overhoved, for jeg kommer godt ud af det med alle i familen og føler som en af deres børn. Familien består af: Teresa, hendes 2 tvillinge brødre - Christian og Mathew, hendes moster - Merlin, Hendes ældre bror - Thomas og så hendes mor- Diane og far- Tom (Thomas). Teresa og jeg sover på samme værelse og jeg kunne slet ikke have en bedre familie!
Jeg var så heldig at fejre påske med dem. Jeg fik ikke lige nævnt at vi går i kirke hver søndag og så efter kirken er der for os "børn" noget youth hvor der er en masse unge og man får mad og sådan. Nå men til påske (om søndagen) vågnede vi op til vores easter baskets og tog derefter i kirke, fint påklædt, efter kirke tog vi til Galveston og spiste på "Bubba Gum Schrimp" hvilket er forrest gump tema.

Ellers er dagene gået med en masse forskellige ting og for at være ærlig kan jeg ikke huske det hele for der sker så meget 24/7!

På lørdag er det så Prom og jeg er helt klar og parat! Jeg er simpelt hen så heldig at jeg får ordnet mit hår på lørdag af hende som styler TEXANS CHEERLAEDERS hår! Jeg blev i februar spurgt til prom af min kæreste Cristian, så ham skal jeg derhen sammen med. Prom er i Galveston, hvilket er nede ved den Mexikanske Golf! I morgen er der i skolen noget der hedder "Shattered Dreams" og jeg må indrømme at jeg har ikke den mindste lyst til at tage i skole på grund af det! Shattered dreams er en opstilling af et uheld, og grunden til at de laver det er for at undgå drunk driving og specielt før prom.  I morgen og hele dagen vil der hvert 15 min. på skolen i højtalerne lyde et "biiiiiiiiiib" hvilket skal symbolisere at en elev på vores skole er død. Der bliver randomly valgt en masse elever der bliver malet hvid i hovedet og får sort trøje på og får taget mobil og må ikke sige noget eller snakke med nogen for at symbolisere at de er døde og de bare er på skolen som spøgelser. I vores 2nd og 3rd period bliver vejen uden for Dawson afspærret og der er blevet opstillet et drunk driving uheld med rigtige elever fra skolen som man kender og politibiler og en rigtig helikopter og de gør det så virkeligt så muligt. Det er i det hele taget en rigtig ubehagelig dag og folk siger at det er ikke rigtig til at holde ud at være på skolen, men det får mange til at tænke sig om en ekstra gang! Shattered dreams fra 2011 på Glenda Dawson High School har jeg videoen til her - http://www.schooltube.com/video/07c6d5a6c745550646d1/ der er bænke udenfor så det vi kommer til at se er alt efter drengen kører bilen. Og alle skuespillere i filmen er elever fra skolen og der hvor det er filmet er lige uden fra skolen, for at gøre det hele mere virkeligt! Cristian skal i morgen filme det hele fordi han er med i ETV (hvilket er et ugeligt show om hvad der er sket på dawson) og så fredag bliver den lavet til en video som hele skolen så skal se...

Nå, det var en laaaaaaaaaaaaang forklaring om shattered dreams, hvilket jeg ikke ser frem til..... Men jeg har nogle billeder fra her og der og selfølgelig på lørdag skal jeg nok tage en masse billeder og fortælle om hvordan mit prom var!Den første dag jeg kom hvor klokken er tre om natten og teresa og jeg beslutter os for at bage en kage :-D

Add caption

Deres baghave - klager ikke!!

Prom sko
-Jessica

Ingen kommentarer: