tirsdag den 24. januar 2012

Jeg venter stadig ...

Hej! 
Ihhh hvor jeg dog bare glæder mig! I Søndags var jeg med min dejlige mor og søster til et rejse-messe i Bella centeret. Det var rigtigt hyggeligt, vi startede med at spise en lækker brunch derude og derefter gik vi så og drømte os væk i alle de fantastiske rejser! Vi fik meldt os til en hel del konkurrencer, blandt andet en hvor man kunne vinde et haj-dyk i et eller andet land (kan ikke helt huske hvilket), men det var ihvertfald rigtig fedt. Nå, men vi tog en masse brochurer, fra de forskellige ferie steder og jov selvfølgelig tog jeg en masse, som havde med Usa af gøre. Så da jeg kom hjem sad jeg og kigge i nogle af dem og drømmede mig helt væk, haha :-) 


Der er desværre stadig ikke noget nyt mht. værtsfamilie øv øv! Men den kan komme når som helst, for jeg blev jo allerede godkendt i usa, sidste år, alle papirer og alt er færdigt og klart! Så jeg må bare vente og vente.. Har allerede læst om andre udvekslingstudenter, der har fået værtsfamilie... hvor er de heldige! Jeg tjekker min mail som en sindssyg, fordi at jeg virkelig håber på at der meget snart kommer en mail, hvor der står at jeg har fået tildelt min værtsfamilie ! Igår var jeg til et infomøde (med interstudies) i KBH med min mor, det var ikke så relevant for os, da vi mere eller mindre vidste det hele i forvejen. Men vi fandt da ud af, at det kan være at vi enten skifter fra basisprogrammet til plus ( så jeg kan komme med til NYC) eller at vi bare betaler lidt x-tra for at jeg kan komme med. Men det afhænger lidt af om jeg kan flyve med min moster derover, for hvis jeg kan det behøver jeg ikke turen til NYC (selvom jeg rigtig gerne vil med på den) men vi må se.
-Jessica


2 kommentarer:

amanda sagde ...

Rigtig fin blog du har oprettet :-)

Jeg skal selv et år til USA her til sommer. Jeg er nu blevet fastlæser da jeg synes det er spændene at læse om andre som også skal afsted samme tid som mig!

Du er velkommen til at kigge forbi min blog.

http://myyearintheunitedstates.blogspot.com/

xx

Jessica sagde ...

Mange tak :-)
jeg synes også at det er rigtig fedt at høre fra andre som også skal afsted!

- jeg kigger forbi! :-D